Kurkuma v spreju

21,00 z DDV

Kurkuma, prehransko dopolnilo s sladilom

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh 0,00

Opis

Opis

Dnevni odmerek (4 razprški) vsebuje kar 850 mg Cyclocurmin®, kar je ekvivalentno 1.300 mg kurkume.

Edinstven postopek molekulske inkapsulacije Cyclocurmin® je posebej oblikovan za absorpcijo neposredno skozi ustno sluznico, saj se kurkuma izjemno slabo, le približno 1 %, absorbira v črevesju. Drobne kapljice se hitro absorbirajo skozi sluznico v ustih in zagotavljajo hitrejšo ter učinkovitejšo absorpcijo hranil kot pri tabletah in kapsulah.

Ta nov in inovativen ustni sprej je bil razglašen za najboljše novo prehransko dopolnilo na Natural & Organic Awards 2017 v Londonu, saj zagotavlja izjemen izkoristek kurkume, ki ima dobro dokumentirane koristi. Gre za eno izmed najbolj prestižnih nagrad za prehranska dopolnila.

BetterYou je ponosen na svoj edinstven pristop k zagotavljanju boljše absorpcije, redno testiranje svojih izdelkov in uporabo naravnih sestavin, kjer je to le mogoče. Izdelek je proizveden po GMP standardih, kar zagotavlja preverjeno kakovost.

Uporaba

Dnevni odmerek (4 razprški) vsebuje kar 850 mg Cyclocurmina®, kar je ekvivalentno 1.300 mg kurkume.

Navodila za uporabo: Štirje razprški dnevno neposredno pod jezik ali na notranjo stran ličnic. Pred uporabo pretresite. Porabiti v šestih mesecih po odprtju.

Primerno od starosti treh let naprej. Otrokom do 12 let priporočamo 2 razprška.

Veganski izdelek. Primerno za diabetike in bolnike s celiakijo. Varen v obdobju dojenja.

Ne priporoča se med nosečnostjo! Obstaja nekaj raziskav, ki kažejo, da visoki odmerki niso primerni med nosečnostjo, saj povzročajo krčenje maternice.

Izdelek je prehransko dopolnilo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano, ob kateri je pomemben tudi zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

Vsebina

Sestavine: voda, sladilo: ksilitol, kurkuma (standardizirana na 95 % kurkuminoidov, ciklodekstrin), emulgator: gumi arabicum, konzervans: kalijev sorbat, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, olje pomarančne, gostilo: ksantan gumi.

Z okusom pomaranče.

Neto količina: 25 ml oziroma 120 razprškov, kar zadošča za najmanj 30 dni.

Proizvajalec: BetterYou Ltd., Velika Britanija.

Dodatne informacije

Znamka

BetterYou

Zaloga

Na zalogi pri dobavitelju

Dobava

Dobava v 5 dneh